tiistai 22. heinäkuuta 2014

Hangon kautta Saloon

 
Tammisaaren välietapista porhalsimme hiekkaisen mäntypuisen harjun kautta Hangon satamaan katsomaan isoja rahtilaivoja ja kävelemään kuumalla rantakadulla. Lämpömittarin lukemat kipusivat 28,5 asteeseen. Reissun aikana on paleltu Utsjoella ja tikahduttu kuumuuteen Hangossa  - Suomen ääripäät on koettu.
 

 
 
Ajelu jatkui Tenholan ja Perniön viljaisten peltojen ja metsäisten kukkuloiden mutkaisen näköalareitin kautta Salon kaupungin rannoille. Siellä sijaitsee Lohjan seudun karavaanareiden jäsenalue SFC Meri-Caravan.
 
Upeat maisemat toimistolta alas laaksoon ja merenlahdelle. Toimistorakennuksessa on kahvila ja kauppa. Alue on tien toisella puolella ja siellä on vajaa sata paikkaa nurmisella ylärinteellä. Huoltorakennuksessa on viime kesänä upeat uusitut saunatilat, vessat ja keittiö. Huoltorakennuksen yläkerrassa yhteistä tilaa sekä tapaamisille että lapsille leikkihuone. Ulkona leikkikenttä ja tramboliini. Alueella on hyvä grillikota ja matala uintikelpoinen lampi, jossa ihastelin sudenkorentojen tanssia ja vesikirppujen pomppuja. Lämmin päivä jatkui auringonlaskuun asti. Ihailen viimeisiä häivähdyksiä oranssin värisestä kajosta. Olipas kaunis ilotulitus, joka heijastui telttakatosten muovi-ikkunoista. Mukava luonnonläheinen alue, jolla kannattaa käydä joko yöpymässä tai lomailemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti