torstai 6. tammikuuta 2011

Infot, kyltit ja mainokset

Vanhan kaupungin opastekyltit olivat lähes kaikki puisia. Numero 66 ravintola oli paras paikka matkani ajalta. Sopivasti lihaa, täytteenä vihanneksia, ei liikaa mausteita eikä ollenkaan suolaa. Jes, tämän paikan kokki osaa soveltaa kiinalaista keittiötä poikkeavalla ruokavaliolla. Erinäisistä sattumuksista johtuen kävimme siellä syömässä melkein joka kerran.

Vessoja ei ollut montaa ja kun sattui kohdalle niin melkein sinne oli mentävä tosin käytin hotellimme vessaa enkä käynyt testaamassa paikallista yleistä käymälää. 

Yksinkertainen Kiinan kielen oppitunti numeroin: ar -si - ii - liu ... nelosta en osaa lausua oikein vieläkään ... ravintolan nimi.

 Opaste ja tiedote kukkulan temppelille, joka kuitenkaan ei ollut avoinna vaan rakennustelineiden valtaama ja myllätty paikka. Ovien edessä portaiden ylätasanteella vanhemman puoliset herrat pelasivat tien tukkeena.

 Moraalisia ja hyvän käytöksen ohjeita asukkaille ja turisteille.


 Kekseliäs majatalon kyltti.
Suomalaisia naurattanut kyltti vuorenrinteillä. En saanut selvää, mistä oli kyse, mutta valokuvia näyttää olevan ko. sivuilla ja aika mainiot näkymät vähän matkan päästä  löytyikin. 

 Majatalo esittelyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti