keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Märät kengät

Enteellinen kuva Itäkeskuksen kenkäkaupan alennusmyyntikorin äärestä toukokuussa. Kotona oli Espanjan tuliaisina tuodut oranssin väriset kapistukset, joita käytän nykyisin puukenkien sijaan roskiskeikoilla. Ovat mukavammat jalassa ja turvallisemmatkin kun eivät ole liukkaat.

Tässä kiinalaiset versiot runsaammilla aukoilla ja puolet halvemmatkin. Ostin ne Guilinissa kun kiinalaiset kangastossut kastuivat heti kättelyssä ensimmäisellä reissulla. Guilin otti meidät vastaan juhlallisesti ukkostaen ja rankkasateella. Vettä lillui joka puolella ja varsin reippaasti. Olivat juuri sopivat kapineet vetisiin retkiin. Eivät lipusuneet eivätkä jalat jäänneet litisemään märkiin kenkiin. Hyvin palvelleet toin kotiin asti.

Tältä näyttää ukkovarvas kaksi viikoa sen jälkeen kun se jää keijukaismaisen kiinattaren korkokengän alle. Eccon sandaalit eivät antaneet suojaa iskulle eikä keijukainen ollut prinsessan sukua kun ei huomannut "hernettä" tossunsa alla. Ihmetteli vain miksi olin niin kärsivän näköinen. Tuiputsiita oli ihan turha odottaa vaikka kuulin sen monasti kiinalaistenkin suista heidän tönittyään jättimäistä olemustani. Joillekin oli tarpeeksi iso herne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti