keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Isonkyrön Orismala: SFC Lukkuhaka

 
Nakkilasta suunnistimme länsirannikolle, koska sinne luvattiin aurinkoista. Aurinko paistoi aamulla Nakkilassakin, jossa päivystin lataustolpan ääressä ladatessani kännykkääni elämää. Samalla tein aamuharjoitukset asahin ja taijin merkeissä ennen kuin kuljettaja antoi lähtömerkin.
 
Iltapäivällä ajelimme mutkan Kaskisiin ja ihailimme pientä rauhallista puutalokaupunkia meren ääressä. Kävimme mm. pizzeriassa vessassa, mutta kahvia emme sieltä saanneet ilman ruokailua. Jatkoimme matkaamme ja söimme voileipälounaan Närpiön Teboilin shop&delissä. Paikkakunnan näkyvimmät tuotantolaitokset näkyivät kummallakin puolella valtatietä pohjoiseen - kasvihuoneet olivat valtavan isoja.
 
Vähän ennen Vaasaa käännyimme itään kohti pilviä, jotka onneksi eivät ulottuneet Orismalan Lukkuhakaan. Matkaa kertyi tänään 279 km. Alue on siisti ja hyvin järjestelty sisältäen kauniin istutukset myös vieraspaikkojen alueella. Kaikki tärkeät paikat löytyvät: suihkut, saunat, vessat, tiskikamari ja huvittelualueet sekä aikuisille että lapsille. Auringonpalvojille löytyy lampi ja hiekkarantaa. Vain roska-astiat olivat minulle kätkettyjä, mutta alueen emäntä otti roskapussini mukaansa ja kiikutti jopollaan portille, jonne roskikset oli sijoitettu. Alkuillasta ilmainen wlan yhteys ei toiminut, mutta nyt sekin pelittää ja pääsin päivittämään blogini.
 
Ulkona on tälläkin hetkellä pettävän kesäisen näköistä. Sisällä autossa lämpötila nousi 30 asteeseen auringon paahteessa, mutta ovesta ulos mennessä kylmä tuuli lennätti lämmön harhaluulot kadotukseen. 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti