keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Pikaruokala Ikea


IKEAsta on tullut hautausmaakäyntien pikaruokala. Kuljettaja hinkuu lihapullien perään, mutta niitä sai tänään vain tilausannoksissa. Yhteisen hyvän vuoksi minusta tuli kanta-asiakas. IKEAssa on tarjottu buffet lounasta kesäkuun alusta alkaen. Sen hinta kanta-asiakkaalle oli 9,99 euroa per nälkäinen suu ja ilman asiakkuutta 15 euroa.

Kaikki buffetin annokset oli merkitty allergeenisin aineosin. Salaatti oli vihreää. Alkupaloiksi mereneläviä (katkarapuja, lohta ja silliä) ja perunasalaattia, jota söin yrttinäkkileivän kera. Tarjolla oli broileri- ja kasvispullia, nyhtöpossua sekä perunoita (saattoi olla muutakin, mutta olin valikoiva). Nyhtöpossu oli parasta, mitä olen koskaan maistanut. Tästä maisteluannoksesta tulin täyteen. Ravintolakerroksessa vessojen lähellä oli muksujen leikkitila ja vessaan johtavalla käytävällä seinillä astiakollaaseja. 


Ikeaan ajaessa voi eksyä, koska parkkihalliin ei voi oikaista vaan ajaa orjallisesti ohjatun mukaan. Lounasravintolasta ulos on kuljettava astiaosaston kautta ja kylttien ulos-merkinnät joskus tulkinnanvaraisia etenkin jos tulet kohtaan, jossa ei ole ulosmerkintää vaan kaikkea muuta. Pitäisi vissiin käydä vähän useammin etenkin kun tavarataivas järjestää ilmaisen onnikkakuljetuksen paikalle ja sieltä pois (esim. Itäkeskus -Vantaan Ikea).


Myös ulko-ovelle oli aseteltu ajankohtaan sopivat kesäterassit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti