lauantai 4. heinäkuuta 2015

Viimeisen Mohikaanin Saluuna

 
Hietajärven leirintäalueen vierssä on villinlännen leiri hevosineen ja majoitustoimintaa. Tien vieressä on Viimeisen Mohikaanin Saluuna. Kuvassa heinäkuun aukioloajat.
 
 

Saluunassa palvelu on ystävällistä ja erikoisruokavalio otettiin huomioon. Sain jopa itse tutkia pussin kyljestä, käykö sen sisältö minulle. Samaa kanaa näyttää olevan Keskon salaattibaarien valikoimassa. Annokset olivat reiluja ja maku erinomainen sekä burgereissa että kana-ateriassakin. Ranskalaiset olivat kuivan rapsakoita. Hinta laatu suhde on kohdillaan. Sitkeästi söin koko annoksen ilman suolaa, mutta pienellä ketsupilla dipattuna. Vatsa pyörenä lyllersin takaisin autolle, jossa luin vähän kirjaa ennen kuin lähdin iltapäiväkävelylle alueen ympäri ja yleiselle uimarannalle.

 
 
 
Päivä on ollut aurinkoinen, muttei yhtä lämmin kuin eilen. Tuuli on puhaltanut samalla navakkuudella kuin eilenkin ja mokoma kääntyi vielä pohjoisen suunnallekin. Auringossa pärjäsi ilman takkia, pilvessä kaipasi lämmikettä. SFS Caravanin lippu tuulimittarina näyttää taas yötä kohden tyyntyvän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti